Een gratis bedrijfscheck? Zet uw eerste stap naar een 100% veilige omgeving!

BestSafe. Alles voor een 100% veilige omgeving.

Wij zijn een energieke organisatie met zeer uitgebreide kennis die garant staat voor kwaliteit. Onze uitdaging is u ontzorgen voor al uw brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt en dat bespaart tijd én geld.

Wij verzorgen alles op het gebied van:

  • Scholing en nascholing BHV
  • Cursussen (kinder)EHBO en reanimatie
  • RI&E en ontruimingsplannen
  • Levering van producten voor de brand- en bedrijfsveiligheid
  • Alle controles op uw blusmiddelen, noodverlichting,
    verbandtrommels en aanwezige AED’s

Klantervaring

We zijn erg tevreden en de samenwerking welke helemaal naar wens verloopt: Korte lijnen, zeer goed bereikbaar en afspraak is afspraak. Door deze samenwerking hebben wij totaal geen zorgen betreft onze brandpreventie.

Mark van Pelt, Ekkersweijer Recreatie

Meer ervaringen

Als u kiest voor BestSafe

20160703_5778c4fc586dc

Met BestSafe creëert u een 100% veilige omgeving. Een aanspreekpunt voor al uw brand- en bedrijfsveiligheid. Dit levert tijd op, zodat u kan werken aan dat waar u goed in bent. Én zullen de kosten voor u voordeliger uitpakken. Wij leveren, installeren en onderhouden uw veiligheidsmiddelen. Ook geven we (bij)scholing in BHV, EHBO en reanimatie en werken we met plezier aan uw RI&E en ontruimingsplan. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf volledig voldoet aan de eisen die gesteld worden. Wilt u meer informatie, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kunt u doen via het contactformulier of telefonisch.

brandpreventie

BRANDPREVENTIE

BestSafe biedt u een complete oplossing voor uw brandpreventie. Wij leveren installeren en onderhouden al uw veiligheidsmiddelen o.a. brandblusmiddelen, noodverlichting, verbandtrommel AED, BMI etc. en komen deze jaarlijks controleren en indien nodig vervangen.

rie

RI&E

In een risico inventarisatie en evaluatie onderzoekt BestSafe of de werkzaamheden schade of gevaar op kunnen leveren aan werknemers. Dit wordt schriftelijk vastgelegd en moet altijd actueel zijn.

ehbo

EHBO

U kunt kiezen uit diverse verbanddozen en deze naar behoefte uitbreiden met verschillende EHBO producten zoals oogdouches, pleisterdispensers en blusdekens. De producten worden door ons gecontroleerd en aangevuld.

20160703_5778efa0325d3

AED/REANIMATIE

BestSafe biedt u een compleet hartzeker-pakket. Wij leveren en installeren de AED van uw keuze en verzorgen al het onderhoud en de service die hierbij hoort inclusief een jaarlijkse AED-training.

bhv

BHV CURSUSSEN

Als expert op het gebied van veiligheid en preventie zijn wij de aangewezen partner voor uw jaarlijkse BHV-cursus. U krijgt een complete opleiding waarbij alle aspecten van veiligheid op de werkvloer aan bod komen.

ontruiming

ONTRUIMINGSPLAN

Bij een calamiteit is het van essentieel
belang dat vooraf goed en duidelijk is afgesproken hoe de procedure van alarmering en ontruiming verloopt. Ook maakt BestSafe de bedrijfs- en ontruimingsplattegronden.